Genel Sekreterlik Duyurusu - 17.09.2015

Yükseköğretim Kurulu ve Anadolu Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşecek olan merkezi Görevde Yükselme Sınavına ilişkin olarak aday bilgilerinin Personel Daire Başkanlığı tarafından sisteme girilebilmesi için sınava katılacakların cep telefonu numaraları, güncel eposta adresleri ve *.jpg* uzantılı 500 KB geçmeyecek, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafları gerekmektedir. Cep telefonu numarası ve eposta adresi sınav ücreti ödeme işlemleri sırasında, Anadolu Üniversitesinin adaylara şifrelerini SMS ve eposta ile gönderebilmesi için, fotoğraf ise adayların sınava katılım belgelerinin hazırlanmasında kullanılacaktır.

Görevde Yükselme Sınavına katılacak olan personelin http://pdb.metu.edu.tr/gorevde-yukselme-sinavi-aday-bilgileri  adresindeki formu kullanarak cep telefonu numaralarını ve eposta adreslerini iletmeleri ve 500 KB’ı geçmeyecek büyüklükte *.jpg* uzantılı fotoğrafı 29 Eylül 2015 Salı günü saat 12.00’ye kadar pdbegt@metu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.