Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği 2019

YENİ - Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavları Başvuru Dilekçeleri (11.01.2018)

Yazılı sınavlara başvurmak isteyen mensuplarımızın, 14.01.2019 – 23.01.2019 tarihleri arasında dilekçelerini kapalı zarfa yerleştirerek Evrak ve Arşiv Müdürlüğünden zarfa numara almaları ve Personel Daire Başkanlığı İdari Özlük Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Dilekçesi

Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Dilekçesi

SINAV TAKVİMİ

YENİ - Genel Sekreterlik Duyurusu (11.01.2019)

YENİ - "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği Uyarınca Görevde Yükselme Ve/Veya Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Kurum Bazında Kadro Listesi" için lütfen tıklayınız. (11.01.2018 tarihli YÖK Duyurusu)

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME KADROLARI (2019)

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KADROLARI (2019)

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının başvuru tarihinin ertelenmesine ilişkin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın cevap yazısı hk.

Konuya ilişkin duyuru için lütfen tıklayınız.

Yükseköğretim Kurulu 2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Merkezi Sınav Kurulu Kararı ile Yazılı Sınav Konu Başlıkları Duyurusu (13.12.2018) için lütfen tıklayınız.

MERKEZİ SINAV KURULU KARARI

MERKEZİ YAZILI SINAV KONU BAŞLIKLARI