Bahar Dönemi Çevrim İçi Kurs Tarihi: 19 Şubat 2022 - 2 Temmuz 2022

Son Başvuru Tarihi: 9 Şubat 2022

Program Gün ve Saatleri (Haftada Toplam 7 saat)

*Hafta içi kurs günleri YDYO tarafından ayrıca duyurulacaktır, Cumartesi: 09.30 - 13.00

Seviye Tespit Sınavı: 14 Şubat 2022 (Başvuru sahiplerine sınav ile ilgili detaylı bilgi Temel İngilizce Bölümü tarafından iletilecektir.)

İletişim Telefonu: 2103989 dahili:0

BAŞVURULAR SONA ERMİŞTİR.

ÖNEMLİ :

Bu dönem programın çevrim içi olacak olması sabebiyle aşağıdaki formu doldurup "GÖNDER" butonuna bastıktan sonra başvurunuz ALINMIŞ olacaktır. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi amir onayı için eposta gönderilmeyecektir.

*Orta Doğu Teknik Üniversitesi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (KVKK) ilişkin olarak 'Veri Sorumlusu' sıfatıyla Personel Daire Başkanlığı Eğitim Koordinatörlüğü Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Dil Eğitimi Programı Süreci kapsamında kişisel verilerinizi, Kanunda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak işlemektedir. Konu ile ilgili aydınlatma metnine https://kvkk.metu.edu.tr/tr/system/files/egitim_koordinatorlugu_yabanci_diller_yuksekokulu_ingilizce_dil_egitimi_programi_aydinlatma_metni_1.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme:
16/03/2022 - 09:44