Üniversitemize Ankara/Merkez teşkilatında olması üzere, Sözleşmeli Personel (657 S.K. 4/B maddesi) alınacağına dair 18.09.2023 tarih ve 32313 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ilanımız uyarınca, başvuruda bulunan adaylardan, bilgi ve belgeleri eksiksiz olanlar ve ilan edilen kadro koşulunu sağlayanlar hakkında 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması yapılarak ilan edilen pozisyon sayısı kadar asıl ve ilan edilen pozisyon sayısının beş katı kadar yedek liste belirlenmiş ve 20.10.2023 tarihinde duyurulmuştur.

Söz konusu ilanımıza dair;

-Teknisyen (T-01, T-02, T-03), Destek Personeli (B-02, B-03), Destek Personeli (A-01) unvan kodlu pozisyonlarda Asıl/Yedek Listesinde, "Asıl" olarak ismi belirtilen adayların 06.11.2023 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmesi gereken ek evrak bildirimi hakkında, tüm asıl adayların gerekli evrak ibrazını sağladığı belirlenmiştir. Bu kişilerin 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan "7315 Sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu" uyarınca arşiv araştırması süreci başlatılmıştır. Sürecin olumlu sonuçlanması durumunda göreve başlama işlemleri gerçekleştirilebilecektir.

- Destek Personeli (B-01) unvan kodlu Bahçıvan pozisyonunda Asıl/Yedek Listesinde 2 asıl adayın ek evrak tesliminde bulunduğu belirlenmiştir. Evrak teslimi yapmayan 3 pozisyon için sırasıyla yedek aday çağırılacaktır. Yedek adaylar ile iletişim numaraları üzerinde irtibat kurulacak olup, aşağıda yer alan belgelerin teslim edilmesi gerektiği bildirilecektir.

YEDEK SIRASINDAN ATANMAYA HAK KAZANANLARDAN İSTENECEK BELGELER:

1. Başvuru Evraklarının Teslimi İçin Doldurulacak Dilekçe. (Dilekçesiz ek evrak teslimi kabul edilmeyecektir. Örneği için tıklayınız.)

2. 2 Adet Fotoğraf

3. Fotoğraflı Atama Başvuru Formu (Üniversitemiz Web sayfasında yayımlanan atama başvuru formu doldurulacaktır.)

4. İkametgâh Belgesi (e-Devlet üzerinden alınacaktır.)

-Ayrıca tüm pozisyonlar için, asıl veya yedek olarak göreve başlamaya hak kazanan başvuru sahiplerinin göreve başlamalarının gerçekleştirilmesi öncesinde atanma hakkından vazgeçmeleri halinde feragat dilekçeleri göndermeleri akabinde, 5 katına kadar belirlenen yedek adayların çağrılması süreci devam edecektir.