Üniversitemize 4857 sayılı İş Kanununa tabi sürekli işçi pozisyonunda Ankara Merkez Kampüsde görev yapmak üzere 14 kişi Temizlik Görevlisi, 8 kişi Güvenlik Görevlisi ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Mersin Erdemli'de görev yapmak üzere 1 kişi Temizlik Görevlisi, 2 kişi Güvenlik Görevlisi personel alınacaktır.

Talebimiz üzerine Türkiye İş Kurumuna müracaat edenler arasından mülakata katılacak adayların belirlenmesi için, 18.06.2020 Perşembe günü 10.00-12.30 saatleri arasında kura çekilişi Ankara 32. Noteri huzurunda Üniversitemiz Kültür Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Asıl ve yedek olarak belirlenen aday listeleri http://pdb.metu.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır.

Kura çekilişi katılmak üzere Üniversitemiz Kampüsüne gelmek isteyen adayların yaşanmakta olan covid-19 süreci nedeniyle;

1- Başvuru sahiplerinin tek başına katılmaları,

2- Maske kullanmaları,

3- Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri

zorunlu olup, kurallara uyulması hususunda gerekli özenin gösterilmesini rica ederiz.