Sözleşmeli Personel Pozisyonunda Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası ve 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde 01.03.2023 tarih ve 32119 sayılı Resmi Gazete yayımlanan sözleşmeli personel alımı için ilan edilen kontenjan adedi kapsamında yerleştirmesi yapılan ve arşiv araştırması sonucuna göre göreve başlamaya hak kazanan adayların listesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

(Adaylar sonuçlarına E-Devlet kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak erişim sağlayabilecektir.)

Ankara Merkez kampüsümüzde göreve başlamak üzere, listede ismi yer alan adaylar için, 10.07.2023 tarihinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür Kongre Merkezi C Salonunda Saat: 10:00'da bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Göreve başlamayı kabul eden adaylar 11.07.2023 tarihinde göreve başlatılacaktır.

ODTÜ Mersin/Erdemli kampüsümüzde göreve başlayacak adaylar için de, 10.07.2023 tarihinde Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde saat 10:00'da bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Göreve başlamayı kabul eden adaylar, Mersin/Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde 11.07.2023 tarihinde göreve başlatılacaktır.

Göreve başlamayı kabul etmeyen veya hakkından feragat edecek adayların aşağıda yer alan dilekçeyi posta yoluyla Orta Doğu Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına iletmeleri gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.

Not: Kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

*Tüm Soru ve Sorunlarınızla ilgili idozluk@metu.edu.tr elektronik posta adresine ad, soyad iletişim bilginiz ve başvurduğunuz pozisyonu da belirterek başvurabilirsiniz.