Üniversitemize 4857 sayılı İş Kanununa tabi sürekli işçi pozisyonunda Ankara Merkez Kampüsde görev yapmak üzere 14 kişi Temizlik Görevlisi, 8 kişi Güvenlik Görevlisi ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Mersin Erdemli'de görev yapmak üzere 1 kişi Temizlik Görevlisi, 2 kişi Güvenlik Görevlisi personel alınacağına ilişkin alım ilanımız, 02-06 Mart 2020 tarihinde İŞKUR tarafından yayınlanmıştır.

Söz konusu alım ilanında ve 02/03/2020 tarihli Üniversitemiz resmi web sitesinde; " Türkiye İş Kurumuna müracaat edenler arasından mülakata katılacak adayların belirlenmesi için, 18.03.2020 Çarşamba günü 10.00-12.30 saatleri arasında kura çekilişi Ankara 32. Noteri huzurunda Üniversitemiz MM 25 anfisinde yapılacaktır." şeklinde duyuru yapılmıştır.

Ancak "COVİD-19 salgını sebebiyle yurt çapında alınan önlemler gereği yapılan değerlendirme sonucunda Noter huzurunda yapılacak kura çekiliş tarihinin ertelenmesi uygun görülmüştür. Kura çekiliş tarihi belirlendiği takdirde web sayfamızdan duyurulacaktır.

Bilgilerinize.