Üniversitemize 4857 sayılı İş Kanununa tabi sürekli işçi pozisyonunda Ankara Merkez Kampüsde görev yapmak üzere 14 kişi Temizlik Görevlisi, 8 kişi Güvenlik Görevlisi ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Mersin Erdemli'de görev yapmak üzere 1 kişi Temizlik Görevlisi, 2 kişi Güvenlik Görevlisi personel alınacaktır.

Talebimiz üzerine Türkiye İş Kurumuna müracaat edenler arasından mülakata katılacak adayların belirlenmesi için, 18.03.2020 Çarşamba günü 10.00-12.30 saatleri arasında kura çekilişi Ankara 32. Noteri huzurunda Üniversitemiz MM 25 anfisinde yapılacaktır.

Asıl ve yedek olarak belirlenen aday listeleri http://pdb.metu.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır.

Özel şartlar;

ÇALIŞTIRILACAĞI HİZMET TÜRÜ EN AZ ÖĞRENİM EN FAZLA ÖĞRENİM ÖZEL ŞARTLAR İKAMET EDİLEN İL
Temizlik Hizmetleri İlköğretim Lise İlan tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak ANKARA
Temizlik Hizmetleri İlköğretim Lise İlan tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak MERSİN