Üniversitemiz Personel İhtiyacının Karşılanması için 5593 Sayılı “Kamu Kurum Ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” gereği 19 Aralık 2019 tarihinde Ankara 32. Noteri huzurunda yapılan çekiliş sonucunda;

-20 Temizlik Elemanı ilanı için İŞKUR’a başvuran 4071 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda 80 asil 80 yedek aday;

-35 Güvenlik Elemanı İlanı için İŞKUR’a başvuran 2094 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda 140 Asil 140 yedek aday belirlenmiştir.

Asil olarak belirlenen adayların isimlerinin karşısında belirlenen gün ve saatte Üniversitemiz Kültür Kongre Merkezi E salonunda yapılacak mülakatta hazır bulunmaları gerekmektedir. Mülakatta hazır bulunmayan asil adaylar mülakat hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar mülakata davet edileceklerdir.

Mülakata katılacak olan adayların nüfus cüzdanları ile birlikte 1 adet vesikalık fotoğraf getirmesi gerekmektedir. Mülakat sonucunda istihdam edilecek kişilerin isimleri https://pdb.metu.edu.tr/ adresinde ilan edilecektir.

Saygıyla Duyurulur.

Güvenlik Elemanı Noter Çekiliş Sonucu Asil Aday Listesi