(Talep Edilen İş Gücü Sayısı: 35)

Üniversitemizde 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi Sürekli İşçi Pozisyonunda görev yapmak üzere; 25-26 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan mülakat sonucunda belirlenen asil ve yedek aday listeleri aşağıdaki bağlantı adreslerinde yer almaktadır.

Sınav sonucunda ASİL olarak belirlenen adayların aşağıda istenilen belgeleri 10 Ocak 2020 tarihi mesai bitimine kadar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Özlük Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Asil olarak belirlenen adaylardan herhangi birinin eksik belge sunması veya belirtilen tarihe kadar başvuru yapmaması durumunda, sıradaki yedek adaylar ile irtibata geçilecektir.

Saygılarımızla duyurulur.

EK-1 Güvenlik Elemanı Asil Liste (35 Kişi)

EK-2 Güvenlik Elemanı Yedek Liste (35 Kişi)

İSTENEN EVRAKLAR

1- Öğrenim Belgesi Fotokopisi (Aslı ile birlikte)

2- Nüfus Cüzdanı Kimlik Fotokopisi (Aslı ile birlikte)

3- Güvenlik Kimlik Kartı Fotokopisi (Aslı ile birlikte)

4- Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir)

5- ODTÜ İş Bankası Maaş Hesabı

6- Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınabilir)

7- Yerleşim Bildirim Evrakı – İkametgah (E-Devlet üzerinden alınabilir)

8- 4 adet Fotoğraf (Son 6 Ay içinde çekilmiş)

9- http://pdb.metu.edu.tr/idari-ozluk-mudurlugu-formlari adresinde bulunan Atama Başvuru Formu (eksiksiz olarak doldurulduktan sonra imzalanarak teslim edilecektir.)